maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hiusten vaalennus C-vitamiinilla Osa 1

Noniin. Mulle ihan uus juttu tää että vaalennetaan C-vitamiinilla ja shampoolla, eikä se kuulemma kuluta hiuksia/tuhoa.
Jep! muuta ei tarvita. Youtubessa näin videoita ja luin myös muiden kokemuksia blogeista.

Päätinpä sitte alottaa kokeiluni koska aina kun oon ollut punasesta tai mustasta menossa blondiks, oon lopulta kyllästyny koska hemmetti siinä menee aikaa ja hiukset on paskassa kunnossa!

Värinä oli Vermillion red shokkiväri ja KC:n punasella color maskilla sitä sitte kirkastin. Tavoitteena nyt sit on tutkia kuinka paljon tää tästä vaalenee ja tippuuko hiukset päästä :) tuskin.
(kuvassa tosiaan hiusten pidennykset, niitä en vaalenna)



Sitten suihkuun ja sen jälkeen pyyhekuivaamaan hiuksia. Vitamiineja käytin 15 kappaletta ja shampoota aika runsaasti että riittää kaikkiin hiuksiin. Vitamiinit tosiaan murskataan millä tahansa nuijalla tai vasaralla. Naapurit tykkää ku tuun vasaroimaan täällä melkeen joka pv ;) 

(100kpl apteekissa makso n. 6 euroa)

C-vitamiinit pitää saada mahdollisimman jauheeksi että ne voi sekottaa hyvin shampoon kanssa.
Ihan hyvä on jotku käsineet olla tai ainakin kivempi levittää. Yllättävän helppo oli laittaa tukkaan, vähän kun shampoota hierois kaikkialle päähän. Sitten vaan nutturalle ja muovipussi päähän, koska tää aine alkaa valumaan jossain vaiheessa vähän..


Odottelin sellaset 1 h 40 min. Sitte suihkuun ja hirveesti punasta väriä valu pois, nyt ei enää tipu hiuksista yhtään punasta, normaalisti muistuttaa kauhuleffaa :) 
Vaaleni kivasti ja tasasesti. Hiukset tuntu ehkä hieman kuivilta suihkussa ja laitoin sitte Dove:n hoitoainetta ja hyvä tuli, ei katkenneita tai murenevia hiuksia jne. mitä aina vaalennuksessa tapahtuu noilla vaalennusaineilla.


Tänään oon sitten porkkana pää mutta sentään tasanen porkkanapää. Kaupan vaalennuksesta kun yleensä seuraa se ettei tuloksesta tuu tasanen ja päänahka kärsii ja latvat menee pilalle.


Tänään olis sitten tarkotus tehä toinen vaalennus tolla metodilla ;) Let's see what happens.


4 kommenttia:

  1. No onhan toi parempi systeemi kun ei tarvi värinpoisto rumpaa jne. hyvin on punaista lähtenyt pois!

    VastaaPoista
  2. Niin on, ja toi Doven Oil care shampoo ja hoitoaine on tosi hyviä kiharille kuiville hiuksille :) tuntuu sileemmältä

    VastaaPoista
  3. Tässä alla sulla on niin kaunis tukka väri ja kuva ja on kiiltävät hiukset! <3 vaaleetkin tietty sopii mut rauhoitu hyvä tyttö jo tuon värjäyshomman kanssa! Äläkä paa enää ikuna sitä punasta väriä luonnollinen väri on aina paras, eli joko ruskee vaalee tai vaalee vaalee! Rakkaudella äippä!<3

    VastaaPoista
  4. Siis korjaan tossa yllä olevassa profiilikuvas! ;)

    VastaaPoista