keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Hiusten vaalennus C-vitamiinilla Osa 2

Päätin tehdä C-vitamiini vaalennuksen heti seuraavana iltana koska se on niin helppo ja nopea levittää päähän ettei vie aikaa juuri yhtään :) paitsi tietysti vaikutus aika 1-2 h. Mutta samalla voi katsoa leffaa ja muuta, muovipussi suojaa päässä ettei aine valu.

Sitten taas 15 kpl C-vitamiinia murskaksi, (Vähän jäi kokkareita kun en viittiny jatkaa 
moukaroimista nuijalla, kun siitä lähtee kiva meteli)


Sitten vaan shampoota päälle ja hyvin sekotetaan. Jos tuntuu että ainetta tuli liian vähän niin sitten vaan tekee lisää, tai kastelee suojahanskoja vähän vedellä niin vaahtoaa paremmin.


Tätä harjaa käytin vaan sekottamiseen koska tää aine on niin helppo levittää käsin kun siinä on shampoota. 


Kuvassa väri näyttää eriltä, kun luonnossa, en tiedä miksi. Mutta tummemman oranssista siis lähdettiin. Sitten vaan muovipussi tötteröksi päähän ja taas sellanen 1 h 40 min odottelua.
Hoitoainetta on hyvä laittaa runsaasti suihkussa kun on pessyt tämän ensin pois.




Before:

Tällainen väri oli siis ensimmäisen vaalennuksen jälkeen, Tumma oranssi.


After:

Ja tällainen väri tuli esiin toisen vaalennuksen jälkeen. Vaalean oranssi ja tasainen edelleen.



START WAS THIS:

Muutosta on todella parissa päivässä, ilman kuolleita hiuksia.
Tänään käyn hakemassa Olaplex nro 3 purkin Hairstoresta koska se kuulemma korjaa hiuksia ja olen varma että jossain vaiheessa joudn käyttämään High lift hiusväriä, joka vaalentaa, so that's why. Mutta pelkkää vaalennusta en suostu käyttämään. 

Ja tavoite on ICE BLONDE ofcourse. Ei maali voi kauempana olla hehhehe kyllä hymy vielä hyytyy. Mutta tosiaan netistä oon tutkinu paljon ja päättäny että kaupan vaalennukset pelkästään ei auta asiassa vaan tekee hallaa.










1 kommentti:

  1. Tässä alla sulla on niin kaunis tukka väri ja kuva ja on kiiltävät hiukset! <3 vaaleetkin tietty sopii mut rauhoitu hyvä tyttö jo tuon värjäyshomman kanssa! Äläkä paa enää ikuna sitä punasta väriä luonnollinen väri on aina åaras, eli joko ruskee vaalee tai vaalee vaalee! Rakkaudella äippä!<3

    VastaaPoista